Ark: Den animerade serien – De första 6 avsnitten släppta!

”Ark: The Animated Series” som baseras på överlevnadsspelet ”Ark: Survival Evolved” är inte lämplig för barn, trots den tecknade stilen. De två första avsnitten, som vardera är ca 20 minuter långa, innehåller mycket våld och brutalitet. Serien berättar spelets förhistoria och handlar om en strid mellan människor och dinosaurier i en science fiction-miljö. De två huvudpersonerna skiljs med våld från sin dotter och måste kämpa för sin överlevnad i en fientlig miljö full av dinosaurier och andra urtidsvarelser. Det finns många våldsscener, som när människor blir uppätna av dinosaurier, knivhuggna eller skjutna med pilar. Våldet visas inte i detalj, men är ändå intensivt. Serien riktar sig mer till fans av spelet som vill lära sig mer om bakgrundshistorien. För barn är serien dock inte lämplig på grund av den höga våldsnivån. På streamingtjänsten Tubi, där serien finns tillgänglig, är den klassad som ”vuxen”. Sammanfattningsvis innehåller ”Ark: The Animated Series”, trots den animerade stilen, mycket våld och brutala scener som gör den olämplig för barn. Den riktar sig mer till vuxna fans av överlevnadsspelet som är intresserade av bakgrundshistorien.

About the author

Lämna ett svar

  • English
  • Deutsch
  • Русский
  • 中文 (中国)
  • Español
  • Português
  • Français

Advertisement

Kategorier