Swedish Dino dossier: Arthropluera (Arthropluera Felsanguis)

Namn: Arthropluera
Art: Arthropluera Felsanguis
Tid: Tidig Perm
Diet: Asätare
Temperament: Aggressiv
Tämjbarhet
Tämjbar: Ja
Ridbar: Okänd
 • Vild: Faktumet att denna varelse existerar är tillräckligt för att ge mig mardrömmar. Liksom öns andra Arthropods, så har Arthropleura Felsanguis blivit mycket större än vad jag någonsin hade kunnat tro. Den är en väldigt aggresiv jägare, men föredrar att äta ruttet kött, och kommer glupskt att söka ut denna delikatess.
 • Tämjd: Som dom flesta Arthropods på ön så är Arthropleura enkel sinnad och ganska enkel att tämja. Det är ett näst intill exklusivt militärt riddjur, mest användbar för att attackera på avstånd. Tack vare dess uniksa försvar, oavsett om du jagar eller krigar så kommer Arthropleura klara sig mot det mesta bortsett från dom allra största varelserna på ön.
 • Känd InformationArthropleuras blod har ett väldigt lågt pH-värde, så pass lågt att den kan lösa upp en stor del material. Detta frätande blod skvätter på vad som än attackerar den direkt, vilket sänker hållbarheten på vapen och skadar anfallare. Många varelser vägrar därför att attackera Arthropleura, rädda för dess unika försvar. Om det inte var nog så har Arthropleura alltid en liten mängd blod ständigt redo att spotta på dess mål.

Drops

 • Raw Meat
 • Keratin

Base Stats and Calculator

Level Base + Lvl =

Check Arthropluera in Taming Calculator

About the author

Lämna ett svar

 • English
 • Deutsch
 • Русский
 • 中文 (中国)
 • Español
 • Português
 • Français

Advertisement

Kategorier