Swedish Dino dossier: Baryonyx (Baryonyx aquafulgur)

Namn: Baryonyx
Art: Baryonyx Aquafulgur
Tid: Yngre krita
Diet: Piscivorous
Temperament: Passiv mot land varelser, men aggresiv mot vatten varelse.
Tämjbarhet
Tämjbar: Ja
Ridbar: Ja
 • Vild: Precis som Carnotaurus, så är Baryonyx Aquafulgur on the mindre änden av skalan av dom större rovdjuren. Medans den inte är lika kraftfull som vissa djuphavs rovdjur eller Spinosaurus, så är Baryonyx så pass snabb och smidig i vattnet för att ändå vara ett hot mot dom flesta varelserna på ön.
 • TämjdBaryonyxs naturliga föredrag för vatten varelser betyder att när den väl är tämjd, så lär den sig att döda vatten varelse mer effektivt. Mellan dess hastighet och styrka, Så blir den det ideala valet för vem som än är interesserad av att ofta förflyttas  på både vatten och land med lätthet, medans man värdesätter hastighet och rörlighet över
  råstyrka.
 • Känd information: Även fast den är en snabb och farlig dinosaurie, så Baryonyx näst intill exklusivt fisk och andra vatten varelser. Dess höga metabolism verkar tillåta den att läka  sår med en nästan onatrulig hastighet efter att den konsumerat näringsrikt fisk kött.

Drops

 • Raw Meat
 • Hide

Base Stats and Calculator

Level Base + Lvl =

Check Baryonyx in Taming Calculator

About the author

Lämna ett svar

 • English
 • Deutsch
 • Русский
 • 中文 (中国)
 • Español
 • Português
 • Français

Advertisement

Kategorier